Algemene Voorwaarden

Unieke producten op maat en kleur 

  • Wij starten met het maken van uw product zodra de Betaling binnenis! dit kan 2 tot 4 weken duren. 

  • Onze producten zijn uniek dat houd in dat er geen enkel product hetzelfde is dus u kan ook niet 2 dezelfde planken bestellen!

  • Tenzij uitdrukkelijk gecomunniceerd dient u rekening te houden met de breedte en lengte ± 1cm en op de dikte van ± 0.5cm 

  • De kleur en houtsoort. die u kiest is definitief en dit kan niet meer veranderd zodra we het product hebben gegoten! als u zich toch bedenkt dan neem z.s.m. contact op dan kunnen wij nog kijken wat we voor u kunnen doen!

  • Als u een product besteld dat met de "Lichtenberg Techniek" word gemaakt. dan hou er rekening mee dat de vertakkingen en de vormen altijd willekeurig zijn. u kan echter wel aangeven of u veel of weinig gebrand wilt hebben!

 

Retourneren

Het kan voorkomen dat u een product wilt retourneren omdat het u wellicht niet bevalt of om een andere reden. dan dient dit product binnen 14 dagen teruggestuurd te worden. 

Mocht de plank beschadigd zijn, dan kan deze waardevermindering aan u doorgerekend worden of kan ik de terugbetaling weigeren. iedere plank is uniek en onvervangbaar. Behandel de plank dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour zeer goed verpakt is. Een correcte verzending valt onder uw verantwoordelijkheid.

 

Gebruikte Producten kunnen niet meer retour aangenomen worden vanwege hygiënemaatregelen.

 

LET OP PRODUCTEN DIE SPECIAAL VOOR U GEMAAKT WORDEN KUNNEN NIET WORDEN GETOURNEERD!