Wat is epoxy?

Wat is epoxy?

Epoxy is een duurzaam product wat gebruikt word voor zowel decoratieve en functionele doeleinden. Wat is epoxy? en wat kan je er allemaal mee doen? Dat gaan we jou uitleggen! 

Epoxy is een kunstharts wat gebruikt maakt van een 2 componenten formule. Component A ( Giethars ) en Component B ( Verharder ) Met de juiste mengverhouding maakt dit samen een zeer duurzaam en kwalitatief stabiel product wat epoxy heet! Epoxy is heel populair geworden de afgelopen jaren en zorgt voor prachtige producten en kan voor van alles toegepast worden! ( Denk aan een scheur opvullen in een houten tafel? ) 

Wat kan je allemaal met epoxy doen? 

Er zijn verschillende toepassingen voor epoxy! Je kan er bijvoorbeeld een vloer van coaten voor een super mooi resultaat en een prachtige egale vloer! Een ander product wat heel populair is van epoxy en waarde meeste mensen het van zullen herkennen dat zijn epoxy tafels! Bij D&R Epoxy Crafts proberen we altijd nieuwe dingen uit met epoxy en proberen we ons te onderscheiden van de rest van de wereld. ( Bijvoorbeeld Epoxy tafels zie je tegenwoordig overal. Dus wij maken een unieke serveerplank met een eigen logo of design ) 

Naast vloeren en tafels word epoxy ook veel gebruikt als lijm en vulmiddel. Vanwege de sterke verbinding en de optie om het in meerdere lagen aan te brengen is dit een zeer populair product voor het repareren van oppervlakken en materialen die beschadigd zijn! 

Rivier Epoxy Serveer plank | StudioDePelikanen

Wat doen wij met epoxy? 

Dan komt de vraag wat doen jullie bij D&R Epoxy crafts dan met epoxy? Nou dat antwoord is simpel! Wij creeëren prachtige unieke producten in combinatie met hout van epoxy! Wij vinden dat de epoxy iets unieks toevoegd bij het hout en het een echte luxe uistraling kan geven! Dit is onze visie en onze aanpak! Laat ons jou Werkomgeving Of Woonomgeving omtoveren met een van onze prachtige producten! 

Terug naar blog